Providence    Restaurant og cafe


Forside

A la carte

Smørrebrød

Selskab

Buffet

Anretning

Brunch

Morgenmad

Kaffe og kage









Selskabskort



Supper

Hønsekødsuppe med boller og flutes. Kr. 58,00

Aspargessuppe med boller og flutes. Kr. 58,00

Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød. Kr. 58,00




Forretter

Tunmousse med hvidløgsdressing og flutes. Kr. 62,00

Rejecocktail med pikant dressing og flutes. Kr. 78,00

Røget forelfilet med flødestuvet spinat og flutes. Kr. 80,00

Butterdejsskal med høns i asparges. Kr. 65,00

Røget skinke med melon, sauce Cumberland og flutes. Kr. 72,00

Laks i butterdejsnet med purløgsdressing. Kr. 72,00

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes. Kr. 88,00

Letstegt lyssej på bund af porrecreme med rødvins-portvinsglace. Kr. 92,00

Rejemousse svøbt i røget laks med flutes. Kr. 90,00





Stegeretter
(Anrettes på fad)

Sprængt kalkunbryst med grønsager, flødepeberrod og
 sauce supreme. Kr. 162,00



Farseret kalkun med årstidens friske grønsager, kalkunsky,
sødt og surt. Kr. 166,00



Helstegt svinekam med rødkål og årstidens friske grønsager eller
 stegt som vildt. Kr. 158,00



Gammeldags oksesteg med hvidkål, årstidens friske grønsager,
sødt og surt. Kr. 168,00



Glaseret landskinke med årstidens friske grønsager,
flødekartofler og salat. Kr. 158,00



Kalvesteg stegt som vildt med ½ æbler, waldorff, tyttebær,
årstidens friske grønsager og vildtsauce. Kr. 168,00



Helstegt kalvefilet med årstidens friske grønsager og
        svampe- og druesauce. Kr. 228,00

Helstegt argentinsk oksefilet med ristede svampe,           
        årstidens friske grønsager og sauce bearnaise. Kr. 238,00

Helstegt argentinsk oksemørbrad med ristede perleløg og champignon,
        årstidens friske grønsager og mild pebersauce. Kr. 278,00

Dyreryg med waldorff; ½ æbler, tyttebær, årstidens friske grønsager og
 vildtsauce. Kr. 288,00







Stegeretter
(Anrettes på tallerken)

Argentinsk oksemørbrad med sauce bearnaise og
 årstidens friske grønsager. Kr. 278,00



Vinbondens kalvefilet med svampe- og druesauce og
 årstidens friske grønsager. Kr. 228,00



Argentinsk oksefilet med grilltomat, sauce bearnaise og
 årstidens friske grønsager. Kr. 238,00



Peberkrydret Oksemørbrad med perleløg, champignon,
årstidens friske grønsager og mild pebersauce. Kr. 278,00







Desserter
Citronfromage med flødeskum. Kr. 78,00

Fløderand med frugter. Kr. 66,00



Frugttærte med marcipan og rørt is. Kr. 72,00



Isbombe med 3 slags hjemmelavet is. Kr. 66,00





Frangelitébund med is og årstidens frugt. Kr. 72,00



Ovnbagt kanelæble fyldt med marcipan på coulis af karamelsauce. Kr. 78,00



Nøddekurv med is og frugter. Kr. 88,00



Sveskeparfait med cognac i sprød kurv. Kr. 82,00



Chokoladekage med vaniljeis, Baileys creme og kiks.  Kr.  98,00

Lakridsparfait med hvid chokoladesauce, bær og kiks. Kr.  72,00

Pandekager med vaniljeis, frugt og coulis.  Kr.  74,00

Nougatparfait med frugt og coulis. Kr.  82,00

Hindbærparfait med karamelliseret butterdejs-arlette,
karamelcreme og bær. Kr.  88,00




Natmad

Kartoffelsalat med frikadeller. Kr. 78,00



Pølsebord med hjemmebagte boller. Kr. 88,00

Æggekage med bacon, purløg,tomat og rugbrød. Kr. 78,00



Biksemad med spejlæg og rugbrød. Kr. 78,00



Sønderjysk pølsebord. Kr. 92,00



Suppe (se under supper). Kr. 58,00


Stranderød 9, 6300 Gråsten, tlf. 74652462