Providence    Restaurant og cafe


Forside

A la carte

Selskab

Buffet

Anretning

Brunch

Morgenmad

Kaffe og kage









Selskabskort



Supper

Hønsekødsuppe med boller og flutes. Kr. 58,00

Aspargessuppe med boller og flutes. Kr. 58,00

Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød. Kr. 58,00

Creme Marie Louise (flødelegeret grønsagssuppe). Kr. 58,00




Forretter

Tunmousse med hvidløgsdressing og flutes. Kr. 62,00

Rejecocktail med pikant dressing og flutes. Kr. 78,00

Røget forelfilet med flødestuvet spinat og flutes. Kr. 80,00

Butterdejsskal med høns i asparges. Kr. 65,00

Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, rejer og dressing. Kr. 108,00

Kold forelfilet med marinerede urter, dressing og flutes. Kr. 80,00

Røget landskinke med melon, sauce Cumberland og flutes. Kr. 72,00

Porretærte med røget skinke. Kr. 72,00

Laks i butterdejsnet med purløgsdressing. Kr. 72,00

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes. Kr. 82,00

Letstegt lyssej på bund af porrecreme med rødvins-portvinsglace. Kr. 92,00

Rejemousse svøbt i røget laks med flutes. Kr. 90,00

Parmaskinke med flutes og smør. Kr. 82,00

Dampet pighvarfilet med krydderolie, sellerisauce og flutes. Kr. 106,00

Cognacmarineret oksemørbrad med tzatsiki og flutes. Kr. 92,00




Stegeretter
(Anrettes på fad)

Hamburgerryg serveret med årstidens friske grønsager,
 samt sauce med champignon. Kr. 158,00



Sprængt kalkunbryst med grønsager, flødepeberrod og
 sauce supreme. Kr. 162,00



Farseret kalkun med årstidens friske grønsager, kalkunsky,
sødt og surt. Kr. 166,00



Helstegt svinekam med årstidens friske grønsager eller
 stegt som vildt. Kr. 158,00



Gammeldags oksesteg med hvidkål, årstidens friske grønsager,
sødt og surt. Kr. 168,00



Glaseret landskinke med årstidens friske grønsager,
flødekartofler og salat. Kr. 158,00



Kalvesteg stegt som vildt med ½ æbler, waldorff, tyttebær,
årstidens friske grønsager og vildtsauce. Kr. 168,00



Dyreryg med waldorff; ½ æbler, tyttebær, årstidens friske grønsager og
 vildtsauce. Kr. 288,00



Svampefarseret oksemørbrad med ristede perleløg og champignon,
 årstidens friske grønsager og mild pebersauce. Kr. 278,00





Stegeretter
(Anrettes på tallerken)

Tournedos med pommes papilot, sauce bearnaise og
 årstidens friske grønsager. Kr. 278,00



Vinbondens kalvefilet med svampe- og druesauce og
 årstidens friske grønsager. Kr. 218,00



Oksefilet med grilltomat, sauce bearnaise og
 årstidens friske grønsager. Kr. 238,00



Peberkrydret Oksemørbrad med perleløg, champignon,
årstidens friske grønsager og mild pebersauce. Kr. 278,00



Dyrefilet toppet med hvidkålspuré og bær, årstidens friske
 grønsager samt vildtsauce. Kr. 288,00






Desserter

Fløderand med frugter. Kr. 66,00



Frugttærte med marcipan og rørt is. Kr. 72,00



Isbombe med 3 slags hjemmelavet is. Kr. 66,00



Isroulade med frugt og coulis. Kr. 68,00



Frangelitébund med is og årstidens frugt. Kr. 72,00



Jordbærvacherin - jordbæris mellem 2 marengsbunde med hindbærpuré og frugt. Kr. 72,00



Ovnbagt kanelæble fyldt med marcipan på coulis af karamelsauce. Kr. 78,00



Desserttallerken med is, kage og frugt. Kr. 96,00



Kræmmerhus af plesner dej med kanelis og frugt. Kr. 72,00



Nøddekurv med is og frugter. Kr. 88,00



Sveskeparfait med cognac i sprød kurv. Kr. 82,00



Pernodflamberede figner med rørt is. Kr. 88,00





Natmad

Kartoffelsalat med frikadeller. Kr. 78,00



Pølsebord med hjemmebagte boller. Kr. 88,00



Røget landskinke med stuvede asparges. Kr. 92,00



Æggekage med bacon, purløg,tomat og rugbrød. Kr. 78,00



Biksemad med spejlæg og rugbrød. Kr. 78,00



Sønderjysk pølsebord. Kr. 92,00



Suppe (se under supper). Kr. 58,00


Stranderød 9, 6300 Gråsten, tlf. 74652462