Menukort
Forretter
Rejecocktail med pikant dressing, flutes og smør.
Krabbencocktail mit pikantem Dressing, Baquettes und Butter.
Kr. 98,00
Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes.
Selbstgeräucherter Lachs mit Rahmspinat und Baquettes.
Kr. 128,00
Stegte kæmperejer på spæd salat og flutes.
Gebratene riesen Garnelen mit mariniertem Salat und Baquettes.
Kr. 108,00
Cognacmarineret oksemørbrad med tzatziki og flutes.
In cognac mariniertes Rinderfilet mit Tzatziki und Baquettes.
Kr. 108,00
Røget skinke med melon, sauce Cumberland og flutes.
Geraücheter Schinken mit Melone, Sauce Cumberland und Baquettes.
Kr. 108,00
Hønsekødsuppe med boller og flutes.
Hühnersuppe mit Klösschen und Baquettes.
Kr. 92,00
Aspargessuppe med kødboller og flutes.
Spargelsuppe mit Klösschen und Baquettes.
Kr. 92,00
Fiskeretter
Stegt rødspætte med brunet smør eller persille sauce,
dagens grønsager og kartofler.
Scholle gebraten mit zerlassener Butter oder Petersilien Sauce,
Gemüse des Tages und Kartoffeln.
Kr. 258,00
Rødspættefilet meuniére med rejer, ærter, asparges,
tomat, kartofler og Sauce bearnaise.
Schollenfilet Meuniére mit Krabben, Erbsen, Spargel, Tomaten,
Kartoffeln und Sauce Bearnaise.
Kr. 258,00
Grilleret laks med kryddersmør, sauce hollandaise,
dagens grønsager og kartofler.
Grillierter Lachs mit Kräuterbutter, Sauce Hollandaise,
Gemüse des Tages und kartoffeln.
Kr. 268,00
Dampet rødtungefilet farseret med laksefars
serveres med pikant sauce, dagens grønsager og kartofler.
Gedünstetes Rotzungenfilet mit Lachsfüllung, serviert mit pikanter
Sauce, Gemüse des Tages und Kartoffeln.
Kr. 278,00
Stegeretter
Dansk bøf med bløde løg, surt, dagens
grønsager og kartofler.
Dänisches Beefsteak mit Zwiebeln, saures,
Gemüse des Tages und Kartoffeln.
Kr. 208,00
Wienerschnitzel af kalvefilet med brunet smør,
dagens grønsager og brasede kartofler.
Wienerschnitzel vom Kalb mit zerlassener Butter, Gemüse des Tages
und gebratene kartoffeln.
Kr. 248,00
Økologisk svinemørbrad med champignon a la creme,
dagens grønsager og kartofler.
Bio schweinefilet mit Champignon a la Creme, Gemüse des Tages
und Kartoffeln.
Kr. 234,00
Vinbondens kalvefilet med svampe- og druesauce,
dagens grønsager og kartofler.
Weinbauers Kalbsfilet mit Pilz-Trauben Sauce,
Gemüse des Tages und kartoffeln.
Kr. 268,00
Oksemørbrad med ristede svampe,
løg, sauce Jus, dagens grønsager og kartofler.
Rinderfilet mit geröstete Pilze und Zwibeln,
Sauce Jus, Gemüse des Tages und Kartoffeln
Kr. 348,00
Småretter
Sildetallerken med tre slags sild, brød og smør.
Heringsteller mit drei sorten Hering, Brot und Butter.
Kr. 138,00
Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet,
rejer, asparges, røget laks, dressing og ristet brød.
“Stjerneskud” mit gedünsteten und gebratenen Fischfilet,
Krabben, Spargel, geräucherter Lachs und Dressing.
Kr. 198,00
Fisketallerken med fiskefilet, sild,
røget laks, rejer, brød og smør.
Fischteller mit gebratenen Fischfilet, Hering, geräucherte
Lachs, Krabben, Brot und Butter.
Kr. 218,00
Ostetallerken med forskellige danske oste,
kiks, brød og smør.
Käseteller mit dänischen Käsesorten, Brot und Butter.
Kr. 138,00
Providence platte.
Marineret sild, rejer, fiskefilet med remolade, lun leverpostej med
bacon og champignon, 2 slags pålæg og ost.
Marinieter Hering, Krabben, Fischfilet mit Remolade, Leberpastete
mit Bacon und Champignon, 2 sorten Aufschnitt und Käse.
Kr. 248,00
Omelet med fyld efter kokkens fantasi.
Gefültes Omelet.
Kr.138,00
Pariserbøf med spejlæg og tilbehør.
Hacksteak auf toast mit spiegelei und zubehör.
Kr. 198,00
Desserter
Lakridsparfait med hvid chokoladesauce og bær.
Lakritzparfait mit weißer Schokoladensauce und Beeren.
Kr. 112,00
Pandekager med vaniljeis, frugt og coulis.
Pfannkuchen mit Vanilleeis, Frucht und Fruchtpuré.
Kr. 98,00
Ovnbagt kanelæble fyldt med marcipan på caf karamelsauce.
Dertil serveres vaniljeis.
Gebackene Zimt Apfel mit Marzipan gefüllt, serviert auf
einem Coulis von Karamell-Sauce. Darzu Vanilleeis.
Kr. 118,00
Providence is-coupes med fløde, frugt og vaffel.
Providence Eis-coupes mit Sahne, Frucht und Waffel.
Kr. 92,00
Nougatparfait med frugt og coulis.
Nougatparfait mit Frucht und Fruchtpuré.
Kr. 112,00
Hindbærparfait med karamelcreme og bær.
Hindbærparfait mit karamellisierten und Beeren.
Kr. 118,00
Nøddekurv med is, frugt og coulis.
Nusskorb mit Eis, Frucht und Fruchtpuré.
Kr. 118,00
Dagens Kage.
Kuchen des Tages.
Kr. 60.00