Menukort

Forretter

 

Rejecocktail med pikant dressing, flutes og smør.

Krabbencocktail mit pikantem Dressing, Baquettes und Butter.

Kr. 82,00

 

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes.

Selbstgeräucherter Lachs mit Rahmspinat und Baquettes.

Kr.  88,00

 

Stegte kæmperejer på spæd salat og flutes.

Gebratene riesen Garnelen mit mariniertem Salat und Baquettes.

Kr. 88,00

 

Cognacmarineret oksemørbrad med tzatziki og flutes.

In cognac mariniertes Rinderfilet mit Tzatziki und Baquettes.

Kr. 92,00

  

Røget skinke med melon, sauce Cumberland og flutes.

Geraücheter Schinken mit Melone, Sauce Cumberland und Baquettes.

Kr. 78,00

 

Hønsekødsuppe med boller og flutes.

Hühnersuppe mit Klösschen und Baquettes.

Kr. 68,00 

 

 

Aspargessuppe med kødboller og flutes.

Spargelsuppe mit Klösschen und Baquettes.

Kr. 68,00

 

 

 

 

Fiskeretter

 

Stegt rødspætte med brunet smør eller persille sauce,

dagens grønsager og kartofler.

Scholle gebraten mit zerlassener Butter oder Petersilien Sauce,

Gemüse des Tages und Kartoffeln.

Kr. 218,00

 

Rødspættefilet meuniére med rejer, ærter, asparges,

tomat, kartofler og Sauce bearnaise.

Schollenfilet Meuniére mit Krabben, Erbsen, Spargel, Tomaten,

Kartoffeln und Sauce Bearnaise.

Kr. 198,00

 

Grilleret laks med kryddersmør, sauce hollandaise,

dagens grønsager og kartofler.

Grillierter Lachs mit Kräuterbutter, Sauce Hollandaise,

Gemüse des Tages und kartoffeln.

Kr. 208,00

 

Dampet rødtungefilet farseret med laksefars

serveres med pikant sauce, dagens grønsager og kartofler.

Gedünstetes Rotzungenfilet mit Lachsfüllung, serviert mit pikanter

Sauce, Gemüse des Tages und Kartoffeln.

Kr. 228,00

 

 

 

 

Stegeretter

 

Dansk bøf med bløde løg, surt, dagens

grønsager og kartofler.

Dänisches Beefsteak mit Zwiebeln, saures,

Gemüse des Tages und Kartoffeln.

Kr. 168,00

 

Wienerschnitzel af kalvefilet med brunet smør,

dagens grønsager og brasede kartofler.

Wienerschnitzel vom Kalb mit zerlassener Butter, Gemüse des Tages

und gebratene kartoffeln.

Kr. 198,00

 

Økologisk svinemørbrad med champignon a la creme,

dagens grønsager og kartofler.

Bio schweinefilet mit Champignon a la Creme, Gemüse des Tages

und Kartoffeln.

Kr. 204,00

 

Vinbondens kalvefilet med svampe- og druesauce,

dagens grønsager og kartofler.

Weinbauers Kalbsfilet mit Pilz-Trauben Sauce,

Gemüse des Tages und kartoffeln.

Kr. 238,00

 

Argentinsk oksemørbrad med ristede svampe,

løg,  sauce Jus, dagens grønsager  og kartofler.

Argentinischer Rinderfilet mit geröstete Pilze und Zwibeln,

Sauce Jus, Gemüse des Tages und Kartoffeln

Kr. 288,00

 

 

 

 

Småretter

 

Sildetallerken med tre slags sild, brød og smør.

Heringsteller mit drei sorten Hering, Brot und Butter.

Kr. 108,00

 

Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet,

rejer, asparges, røget laks, dressing og ristet brød.

“Stjerneskud” mit gedünsteten und gebratenen Fischfilet,

Krabben, Spargel, geräucherter Lachs und Dressing.

Kr. 148,00 

 

Fisketallerken med fiskefilet, sild,

røget laks, rejer, brød og smør.

Fischteller mit gebratenen Fischfilet, Hering, geräucherte

Lachs, Krabben, Brot und Butter.

Kr. 188,00

 

Ostetallerken med forskellige danske oste,

kiks, brød og smør.

Käseteller mit dänischen Käsesorten, Brot und Butter.

Kr. 98,00

 

Providence platte.

Marineret sild, rejer, fiskefilet med remolade, lun leverpostej med

bacon og champignon, 2 slags pålæg og ost.

Marinieter Hering, Krabben, Fischfilet mit Remolade, Leberpastete

mit Bacon und Champignon, 2 sorten Aufschnitt und Käse.

Kr. 208,00

 

Omelet med fyld efter kokkens fantasi.

Gefültes Omelet.

Kr. 98,00

 

 

Pariserbøf med spejlæg og tilbehør.

Hacksteak auf toast mit spiegelei und zubehör.

Kr. 138,00

 

 

 

 

 

Desserter

 

Lakridsparfait med hvid chokoladesauce,

bær og kiks.

Lakritzparfait mit weißer Schokoladensauce Beeren und Keks.

Kr. 76,00

 

 

Pandekager med vaniljeis, frugt og coulis.

Pfannkuchen mit Vanilleeis, Frucht und Fruchtpuré.

Kr. 78,00

 

 

Ovnbagt kanelæble fyldt med marcipan på caf karamelsauce.

Dertil serveres vaniljeis.

Gebackene Zimt Apfel mit Marzipan gefüllt, serviert auf

einem Coulis von Karamell-Sauce. Darzu Vanilleeis.

Kr. 88,00

 

 Providence is-coupes med fløde, frugt og vaffel.

Providence Eis-coupes mit Sahne, Frucht und Waffel.

Kr. 72,00

 

 

Nougatparfait med frugt og coulis.

Nougatparfait mit Frucht und Fruchtpuré.

Kr. 82,00

 

 

Hindbærparfait med karamelliseret

butterdejs-arlette, karamelcreme og bær.

Hindbærparfait mit karamellisierten Blätterteig-Arlette,

Karamell-Creme und Beeren.

Kr. 88,00

  

Nøddekurv med is, frugt og coulis.

Nusskorb mit Eis, Frucht und Fruchtpuré.

Kr. 88,00

 

Dagens Kage.

Kuchen des Tages.

Kr. 60.00