Buffet

Kun på bestilling og min. 20 personer.

Forret: (vælg 1)

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes.

Rejecocktail med pikant dressing, flutes og smør.

Rejemousse svøbt i røget laks med purløgsdressing og flutes.

Røget skinke på salat med melon, sauce Cumberland og flutes.

Blinis med kogt blomkål, røget laks og dressing.

Tunmousse med salat, rejer, hvidløgsdressing og flutes.

Tarteletter med høns i asparges.

 

Hovedret:(buffet)

Kød: Vælg 2 (ekstra 25 kr.)

Argentinsk oksefilet med sky sauce. (+50 kr.)

Kalvefilet med skysauce.

Glaseret skinke.

Økologisk stegt svinemørbrad svøbt i bacon.

Svinekam.

Lammekølle med persille og hvidløg.

Kalkunbryst.

Kyllingebryst.

Laks bagt i folie med krydderurter, løg og peberfrugt.

 

Kartofler: Vælg 2 (ekstra 10 kr.)

Flødekartofler.

Hasselbagte kartofler med rødløgsdressing.

Tusindblads kartoffel med løg, chili, timian og parmesan.

Ovnbagte fyldte kartofler med bacon og løg.

Græske kartofler med tzatziki.

Bagekartofler med kryddersmør.

Kartofler i persille-solsikkepesto (varm).

Kartofler med krydderurter og vinaigrette (kold).

 

Tilbehør: vælg 4 (ekstra 15 kr.)

Grønkålsalat med pærer, valnødder og danablue.

Rødkålssalat med nødder og frugter.

Cæcarsalat med bacon, crouton, parmesan, purløg og dressing.

Broccolisalat med løg, tomat, ærter, nødder og sursød dressing.

Ovnbagte rodfrugter.

Melonsalat med rucola, feta og oliven.

Mozzarella-tomat salat med pesto, chorizo og rucola.

Blomkål med sennepsmayo, jordnødder og dild.

Tærte med feta og tomat eller porre og skinke.

Pastasalat med grønsager og dressing.

 

Dessert: (buffet)

Frugtfad er altid på buffet.

Vælg 4 (ekstra 15 kr.)

Valnøddetærte med is.

Passionsfromage med frugt.

Chokoladekage.

Æblekage med piskefløde og creme fraiche.

Frugttærte med rørt is.

Brødlagkage.

Othellokage.

Creme brulee.

Chokolademousse.

Lakridsåarfait med hvid chokoladecreme.

Nougatparfait med krokant.

Pandekager med is.

Chokolade.

Brie med druer.

Pris: Kr. 388.00