Selskabskort

(Minimum 15 personer)

 

Supper

 

1. Hønsekødsuppe med boller og flutes.

Kr.  68,00

2. Aspargessuppe med boller og flutes.

Kr. 68,00

 

3. Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød.

Kr.  68,00

Forretter

 

4. Tunmousse med hvidløgsdressing og flutes.

Kr.  72,00

5. Rejecocktail med pikant dressing og flutes.

Kr.  82,00

6. Røget forel filet med flødestuvet spinat og flutes.

Kr.  82,00

7. Butterdejsskal med høns i asparges.

Kr.  78,00

8. Røget landskinke med melon, sauce Cumberland og flutes.

Kr.  78,00

9. Laks i butterdejsnet med purløgsdressing.

Kr.  82,00

10. Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes. 

Kr. 88,00

11. Letstegt lyssej på bund af porrecreme med 

rødvins-portvinsglace.

Kr. 98,00

12. Rejemousse svøbt i røget laks med flutes.

Kr. 90,00

Stegeretter (anrettes på fad)

 

13. Sprængt kalkunbryst med grønsager, flødepeberrod og

 sauce supreme.

Kr. 168,00

14. Helstegt kalkun med årstidens friske grønsager, 

kalkunsky, sødt og surt.

Kr. 168,00

 

15. Helstegt svinekam med rødkål og friske grønsager eller

 stegt som vildt.

Kr.  164,00

 

16. Gammeldags oksesteg med hvidkål, årstidens friske grønsager,

 sødt og surt.

Kr. 182,00

 

17. Glaseret landskinke med årstidens friske grønsager, 

flødekartofler og salat.

Kr. 166,00

 

18. Kalvesteg stegt som vildt med ½ æbler, Waldorff, tyttebær, 

årstidens friske grønsager og vildtsauce.

Kr. 188,00

 

19. Helstegt kalvefilet med årstidens friske grønsager og 

svampe- og druesauce.

Kr. 238,00

 

20. Helstegt argentinsk oksefilet med ristede svampe, 

årstidens friske grønsager og sauce bearnaise.

Kr. 258,00

 

21. Helstegt argentinsk oksemørbrad med ristede perleløg og champignon, 

årstidens friske grønsager og mild pebersauce.

Kr. 288,00

22. Dyreryg med Waldorff, ½ æbler, tyttebær, årstidens friske grønsager 

og vildtsauce.

Kr. 298,00

 

 

Stegeretter (anrettes på tallerken)

23. Argentinsk oksemørbrad med sauce bearnaise og 

årstidens friske grønsager.

Kr. 288,00

 

24. Vinbondens kalvefilet med svampe- og druesauce og 

årstidens friske grønsager.

Kr. 238,00

 

25. Argentinsk oksefilet med grilltomat, sauce bearnaise og 

årstidens friske grønsager.

Kr. 258,00

 

 

Desserter

 

26. Citronfromage med flødeskum.

Kr. 78,00

27. Fløderand med frugter.

Kr.  66,00

28. Frugttærte med marcipan og rørt is.

Kr.  78,00

29. Isbombe med 3 slags is.

Kr.  72,00

30. Frangelitébund med is og årstidens frugt.

Kr.  78,00

31. Ovnbagt kanelæble fyldt med marcipan på

 coulis af karamelsauce.

Kr.  88,00

 

32. Nøddekurv med is og frugter.

Kr.  88,00

33. Sveskeparfait med cognac i sprød kurv.

Kr.  82,00

34. Chokoladekage med vaniljeis, Baileys creme og kiks.

Kr.  98,00

35. Lakridsparfait med hvid chokoladesauce, bær og kiks.

Kr.  76,00

 

36. Pandekager med vaniljeis, frugt og coulis.

Kr.  78,00

37. Nougatparfait med frugt og coulis.

Kr.  82,00

38. Hindbærparfait med karamelliseret butterdejs-arlette,

 karamelcreme og bær.

Kr.  88,00

 

 

Natmad

 

39. Kartoffelsalat med frikadeller.

Kr.  88,00

40. Pølsebord med hjemmebagte boller.

Kr.  98,00

41. Æggekage med bacon, purløg, tomat og rugbrød.

Kr.  82,00

42. Biksemad med spejlæg og rugbrød.

Kr.  82,00

43. Sønderjysk pølsebord.

Kr.  98,00

44. Suppe (se under supper).

Kr.  68,00