Buffet

Kun på bestilling og min. 20 personer.

Forret: (vælg 1)

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat og flutes.

Rejecocktail med pikant dressing, flutes og smør.

Rejemousse svøbt i røget laks med purløgsdressing og flutes.

Røget skinke på salat med melon, sauce Cumberland og flutes.

Blinis med kogt blomkål, røget laks og dressing.

Tunmousse med salat, rejer, hvidløgsdressing og flutes.

Tarteletter med høns i asparges.

 

Hovedret:(buffet)

Kød: Vælg 2 (ekstra 25 kr.)

Kalvefilet med skysauce.

Økologisk stegt svinemørbrad svøbt i bacon.

Glaseret skinke.

Farsbrød med bacon.

Svinekam.

Lammekølle med persille og hvidløg.

Kalkunbryst.

Laks bagt i folie med krydderurter, løg og peberfrugt.

 

Kartofler: Vælg 2 (ekstra 10 kr.)

Flødekartofler.

Tusindblads kartoffel med løg, chili, timian og parmesan.

Hasselbagte kartofler med rødløgsdressing.

Pom Anna.

Pom rösti med krydderurte dressing.

Græske kartofler med tzatziki.

Grov kålrabimos med bacon og smeltet smør.

Små ovnstegte kartofler med timian.

 

Tilbehør: vælg 4 (ekstra 15 kr.)

Grønkålsalat med pærer, valnødder og danablue.

Rødkålssalat med nødder og frugter.

Cæcarsalat med bacon, crouton, parmesan, purløg og dressing.

Bulgursalat med rødløg, tomat, peberfrugt og persille.

Ovnbagte rodfrugter.

Melonsalat med rucola, feta og oliven.

Blomkål med sennepsmayo, jordnødder og dild.

Tærte med broccoli og nødder eller porre og skinke.

Pastasalat med grønsager og dressing.

 

Dessert: (buffet)

Frugtfad er altid på buffet.

Vælg 4 (ekstra 15 kr.)

Valnøddetærte med is. +20 kr.

Beatrice lagkage med jordbær, makron og sherry.

Chokoladekage.

Brødlagkage.

Creme brulee.

Chokolademousse.

Lakridsparfait med hvid chokoladecreme.

Nougatparfait med krokant.

Hindbærparfait med karamel. +15 kr.

Pandekager med is.

Chokolade.

Brie med druer.

Pris: Kr. 488.00